Copyright en Disclaimer

Uitzicht ons landjeDe auteursrechten op deze website berusten bij Shamis en Digital Ink Webdesign. De website wordt onderhouden door Digital Ink en mijzelf. Digital Ink Webdesign en Shamis Natural Horsemanship Wagenborgen streven ernaar de informatie op deze website zoveel mogelijk juist en up to date te houden.

Digital Ink en Shamis Natural Horsemanship Wagenborgen zijn echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website.

Shamis Natural Horsemanship heeft de inhoud van deze website met zorg samengesteld, maar garandeert niet zonder meer de correctheid van de informatie.

Wanneer Shamis Natural Horsemanship of bezoekers van de site onmiskenbare fouten of onvolledigheden constateren en Shamis Natural Horsemanship daarvan op de hoogte stellen, wordt overgaan tot correctie of aanvulling.

Shamis Natural Horsemanship zal deze website naar vermogen zo actueel mogelijk houden. Informatie kan echter na verloop van tijd verouderd of niet meer geheel juist zijn en/of niet tijdig vervangen.

Shamis Natural Horsemanship aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van informatie van deze website. Teksten, lay-out, afbeeldingen, artikelen en overige items op deze site vallen onder het auteursrecht van Shamis Natural Horsemanship en Digital Ink Webdesign. Kopieëren en/of aanpassen ervan is niet toegestaan. Mocht u toch gebruik willen maken van materiaal van deze website, kan dat enkel en alleen na het verkrijgen van schriftelijke toestemming door genoemde partijen. Uiteraard mag u informatie van deze website downloaden en/of afdrukken voor persoonlijk gebruik.

Wanneer u zich registreert op deze site of contact zoekt via de site, bijvoorbeeld door een email te sturen, kan het zijn dat wij u vragen een paar gegevens in te vullen. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven (met uitzondering van een verplichting vanuit een overheidsinstantie). Uw informatie en persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt in verband met onze eigen service aan u als bezoeker en als klant van Shamis Natural Horsemanship.

Deze website bevat soms links naar websites of naar webpagina's van anderen. Shamis Natural Horsemanship heeft geen zeggenschap, noch enige controlemogelijkheid ten aanzien van de inhoud van deze websites en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites van derden, waarnaar en link is gemaakt.

Shamis Natural Horsemanship is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website en of de inhoud van de informatie op deze website. Shamis Natural Horsemanship is ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de website van Shamis Natural Horsemanship is verkregen.